FXStreet - Minden főcím

A FXStreet elérhető az új RSS-szolgáltatásunkon keresztül. A FXStreet RSS feed-el Ön megszerezheti a legutolsó frissítéseket, ingyenesen, egyéni és nem kereskedelmi célra, valamint hozzáadhatja a kedvenc hírolvasói és webblogjai közé.

Mi az az RSS?

Az RSS egy egyszerű módszer arra, hogy automatikusan naprakész információkat szerezzen a webhelyekről. Ahelyett, hogy Önnek kellene az egyes weboldalakra ellátogatnia a legutolsó frissített tartalmak megtekintéséhez, Ön használhat RSS-t, (ami Really Simple Sydication-nek felel meg) így a weboldalak küldenek értesítést Önnek minden újdonságról.

FXStreet RSS feed-et kínál a teljes riport mellékletéhez, pl. Forex Előrejelzések, Piaci Riportok, Technikai Elemzések, stb.

Hogyan használom az RSS-t?

Az RSS használatához szüksége van egy hírolvasóra (vagy agregátorra); egy alkalmazásra, mely lehetővé teszi, hogy begyűjtsön és feldolgozzon feed-eket. Csak válassza ki, hogy mely RSS feed-et kívánja használni, így az automatikusan naprakész információkat hív le, hogy az új tartalom megjelentetése után Ön rövid időn belül erről értesüljön.

Hogyan juthatok egy hírolvasóhoz?

Számos különböző hírolvasó hozzáférhető, számos ingyenesen. A legtöbb hírolvasó egy alkalmazás, amit Ön letölt és telepít a számítógépén. Néhány másik web-alapú szolgáltatás, melyekre feliratkozik és a böngészőjén belül működnek.

Hogyan iratkozhat fel az RSS feed-re?

Menjen a lap tetejére, ahol megtalálja az elérhető RSS feed-ek listáját. Kattintson a jobb (egér)gombbal a feed-ek valamelyikére, és kiválaszt “ Másol Shortcut” vagy “Másol Link Location” a szolgáltatás helyének (URL) másolásához. Kövesse az utasításokat az Ön egyéni hírolvasójáért, és illessze be ezt a helyet (URL) ott, ahol az előfizetni kívánt szolgáltatás helyét kérik.