USA Dollár Index

Erről a grafikonról

Az USD Index méri az USA Dollár teljesítményét az alábbi devizák ellenében: EUR, JPY, GBP, CAD, CHF és SEK. 9 grafikontípust foglal magába, 1-től 1,000 periódusig, valamint rendkívül sokféle, testreszabható technikai indikátort.

Szolgáltatói lemondás

A megjelenített árjegyzési adatokat a TeleTrader Software AG ("TeleTrader") szolgáltatja. A TeleTrader az adatokat a szolgáltatóitól kapja, főleg az Interactive Data Real-Time Services-től, csakúgy mint más szolgáltatóktól. A TeleTrader vagy a szolgáltatói fenntartják maguknak a szerzői jogot és egyéb szellemi tulajdonjogot a megjelentetett tartalomra vonatkozólag.

Valamennyi árjegyzési információ különbözőképpen kerül megjelentetésre, normál esetben 15 percenként, vagy több; a kiválasztott devizák szabályozásától és az értékpapír típusától függően.

A TeleTrader Software AG csakúgy, mint más megemlített adatszolgáltató nem vállal felelősséget, a gondos akvizíció és szolgáltatás ellenére, a letölthető és a weboldalon megjelent piaci- és gazdasági információk, árjegyzések, indexek, árak, általános piaci adatok és más tartalmak helyességéért, teljességéért vagy pontosságáért. A piaci- és gazdasági információk, az árjegyzések, az indexek, az árak, az általános piaci adatok és más tartalmak, melyek készek a letöltésre és a weboldalon megjelentettek, csakúgy, mint a megjelentető eszközökkel vagy által generált eredmények, melyeket a weboldal tartalmaz, kizárólag a látogatók információjául szolgálnak, és nem keletkeztetnek beruházási tanácsot vagy más ajánlatokat.

Tilos beágyazni vagy megjelentetni az ezen online ajánlathoz tartozó weboldalakat (beleértve a kezdőlapot) vagy a tartalmukat egy sub pane-ben (keret) hiperlinken keresztül. A weboldalak, azok tartalmának vagy a megjelenítő eszközökkel vagy által generált eredmények letöltése, másolása, tárolása, szerkesztése és adaptálása egészben vagy részben kizárólag egy web böngészőben való megjelenítésre engedélyezett, melyet egy természetes személy végez magán- és nem kereskedelmi célra. A szerzői jogi bejegyzések és a márkanevek (brand names) nem kerülhetnek megváltoztatásra vagy törlésre. Minden ezen túlmenő tevékenység megköveteli a TeleTrader előzetes és írásbeli jóváhagyását. A tartalmak lejátszása, transzfere, spreading-je, adatátvitele, automatizálása (vending) vagy publikációja kifejezetten tiltott, hacsak a TeleTrader azt előzetesen, kifejezetten írásban jóvá nem hagyja.

Nyitó/Záró Árfolyamok

Nyitó/ZáróGrafikonok