A Brókerlista azon brókereket tartalmazza, akik az FXStreet által a legszigorúbbnak tartott szabályozó hatóságok szabályozása alá esnek: FCA (Egyesült Királyság), NFA (USA), FSA (Japán), FINMA (Svájc), ASIC (Ausztrália), DFSA (Dánia), AMF (Franciaország), CySEC (Ciprus), MFSA (Málta) vagy BAFIN (Németország). Azok a brókerek is elfogadottak, akik a magyar hatóságok vagy legalább két hatóság szabályozása alá esnek.

Az adó-paradicsomból származó működési engedéllyel rendelkező brókereket szintén nem áll módunkban hitelesíteni.

A Brókerek Asztala egy olyan funkció, melynek segytségével gyorsan áttekintheti a hitelesített brókereket, és azok specifikációit. A szűrő használatával kereshet szűkebb keresztmetszetben, melynek segytségével könnyebben megtalálhatja az önnek megfelelő brókert. Ha kérdése van a szűrővel kapcsolatban, keressen meg minket: Kapcsolat.

Az összehasonlító táblázat csak egy összefoglalója a bróker profiljának. A teljes profil megtekintéséhez kattintson a "További információk" linkre.

A brókerek listázása fizetésköteles szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy a lista nem feltétlenül teljes. Csak azok jelennek meg ezen a listán, akik hozzájárultak ahhoz, hogy közzétegyük őket.